Velkommen til din tandlæge nær Solrød

Er du på udkig efter en professionel og dygtig tandlæge, som kan tage sig grundigt af dine tænder uden, at du betaler ekstra for behandlingen?Tandlægehuset Køge er en professionel tandlægeklinik, som ikke mener, at det behøver at være for dyrt at gå til tandlægen. Vi er en tandlæge, som dagligt servicerer patienter fra Køge, Solrød og omegn. Vi går hver gang højt op i at udføre en smertefri og professionel behandling, som beskytter dine tænder både nu og i fremtiden.

Vores tandklinik ligger centralt i Køge, 2 minutter fra Køge Station.

Vores centrale placering gør vores klinik let tilgængelig for de fleste, og af denne grund har vi patienter fra en stor radius omkring vores adresse, altså ikke kun patienter fra Køge, men også fra den nærliggende by Solrød. Er du flyttet, eller er du måske utilfreds med din nuværende klinik og ønsker at finde en kompetent tandlæge nær Solrød, er vi hos Tandlægehuset Køge et godt bud.

Blide behandlinger og afslappende atmosfære i vores klinik nær Solrød

Med mange års erfaring inden for tandlægefaget har vi dygtiggjort os i at udføre smertefrie behandlinger. Lige så snart du træder ind i vores klinik, vil du mærke en rolig stemning og en behagelig atmosfære. Det skal være en positiv oplevelse at besøge din tandlæge, og vi mener, at det er en god grund til at tage vejen fra Solrød til vores klinik.

Vores team består af professionelle og dygtige fagfolk lige fra klinikassistenter og tandplejere til tandlæger. Tandlægehuset Køges medarbejdere går højt op i at tilbyde en god service. Med en omfattende viden om vedligeholdelse af tænder kan vores tandlæger desuden rådgive dig, så du selv kan beskytte dine tænder de næste mange år.

En gennemsigtig proces

Når du besøger vores tandlæge nær Solrød og omegn, begynder vi altid med at fortælle dig om forløbet. Du kender således til din behandling, inden vi går i gang og skal derfor ikke frygte uventede situationer. Mange danskere lider af tandlægeskræk, i en større eller mindre grad. Vi går derfor højt op i, at forklare om selve behandlingen og skabe en større gennemsigtighed, da vi ikke mener at det skal være en ubehagelig og angstskabende oplevelse at besøge sin tandlæge. Tværtimod.  

Book en tid hos din tandlæge nær Solrød

Hvis du er interesseret i at vide mere om pris og proces i forbindelse med en eventuel behandling, er du velkommen til at ringe til os. Vi kan finde en tid, der passer dig bedst, og fortælle dig, hvorledes du finder vores tandlæge, hvis du kommer fra Solrød.

Åbningstider:

Mandag 8.30 – 18.00

Tirsdag 7.30 – 16.00

Onsdag 8.30 – 18.00

Torsdag 7.30 – 16.00

Fredag 7.30 – 14.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Adresse:

Vores adresse er Bjerggade 7, 4600 Køge.

Herunder kan du se, hvor vores klinik helt præcist er placeret i Køge.

Find også rutebeskrivelse fra Solrød til vores klinik i Køge

 

Læs Tandlægehuset Køges anmeldelser

Læs vores anmeldelser på Facebook & Google.

Kontakt

Tandlægehuset Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
56 65 14 04

Sitemap

Sociale medier

Facebook

Aktuelt på klinikken

Tandlægehuset Køge tilbyder tandbehandling i fuld narkose. Fuld narkose er et tilbud til patienter med stor tandlægeangst eller til patienter der har udskudt tandbehandling i mange år.
Læs mere her

hjertestarter

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 18:00
Tirsdag kl. 07:00 - 16:00
Onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag kl. 07:00 - 15:00
Fredag kl. 07:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon tider

Mandag kl. 08:00 – 17:00
Tirsdag kl. 07:00 – 15:00
Onsdag kl. 08:00 – 17:00
Torsdag kl. 07:00 – 15:00
Fredag kl. 07:00 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket