Menu

Velkommen til din nye tandlæge nær Solrød

Er du på udkig efter en professionel og dygtig tandlæge, som kan tage sig grundigt af dine tænder og tilbyde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser? Så er Tandlægehuset Køge det rigtige sted for dig. Tandlægehuset Køge er en professionel tandlægeklinik, som ikke mener, at det behøver at være dyrt at gå til tandlægen. Vi er en tandlæge, som dagligt hjælper folk, der bor i Køge, Solrød og omegn. Vi går højt op i at udføre smertefri og professionel behandling hver gang, som beskytter dine tænder; både nu og i fremtiden. Vores tandklinik ligger centralt i Køge, 2 minutter fra Køge Station. Vores centrale placering gør vores klinik let tilgængelig for de fleste, og af denne grund har vi patienter fra en stor radius omkring vores adresse. Vi får ikke kun patienter fra Køge, men også fra den nærliggende by Solrød, så er du netop flyttet til, eller er du måske utilfreds med din nuværende klinik og ønsker at finde en kompetent tandlæge nær Solrød, er vi hos Tandlægehuset Køge et oplagt valg.

En blid behandling og en afslappende atmosfære

Med mange års erfaring inden for tandlægefaget har vi dygtiggjort os i at udføre smertefrie behandlinger. Lige så snart du træder ind i vores klinik, vil du mærke en rolig stemning og en behagelig atmosfære. Det skal være en positiv oplevelse at besøge din tandlæge, og vi mener, at det er en god grund til at tage vejen fra Solrød til vores klinik.

Vores team består af professionelle og dygtige fagfolk lige fra klinikassistenter og tandplejer til tandlæger. Tandlægehuset Køges medarbejdere går højt op i at tilbyde en god service. Du kan finde en tandlæge nær Solrød, som sørger for, at du er tilpas under hele behandlingen. Med en omfattende viden om vedligeholdelse af tænder kan vores tandlæger desuden rådgive dig, så du selv kan beskytte dine tænder de næste mange år.

En tandklinik med total gennemsigtighed – du ved, hvad du får

Når du besøger vores tandlæge nær Solrød og omegn, begynder vi altid med at fortælle dig om forløbet. Du kender således til din behandling, inden vi går i gang og skal derfor ikke frygte uventede situationer eller ekstra regninger. Mange danskere lider af tandlægeskræk i en større eller mindre grad. Vi går derfor højt op i at forklare om selve behandlingen og skabe en større gennemsigtighed, da vi mener, at det skal være så rart og behageligt at gå til tandlæge som muligt - og selvfølgelig smertefrit.

Book en tid hos din tandlæge nær Solrød

Hvis du er interesseret i at vide mere om pris og proces i forbindelse med en eventuel behandling, er du velkommen til at ringe til os. Vi kan finde en tid, der passer dig bedst og fortælle dig, hvorledes du finder vores tandlæge, hvis du kommer fra Solrød.

Bestil tid i dag