Menu

Sådan skifter du til en ny tandlæge nemt og bekvemt

For mange er det vigtigt at vælge den rette tandlæge. Det skal være én, du kan stole på, og én der kan tage sig af dig og dine tænder, så de forbliver sunde. Hos Tandlægehuset Køge sørger vi for at lære vores nye patienter og deres behov at kende, så du kan være sikker på at få en ordentlig behandling hos os.

Hvordan skifter jeg tandlæge? 

Skal du skifte tandlæge? Det er faktisk helt gratis at skifte tandlæge i alle danske kommuner. Processen er simpel og foregår på følgende måde, hvis du ønsker at skifte til Tandlægehuset Køge:

Kontakt os først enten på vores telefon 56 65 14 04 eller via vores online kontaktformular med en forespørgsel om at blive patient hos os.

Vi sørger derefter for at guide dig igennem overførslen af journaler fra din gamle tandlæge til os. Med din accept indhenter vi din tandlægejournal, så vi har oplysninger fra dine tidligere tandlægebesøg og ved, hvad du har brug for.

Sammen aftaler vi efterfølgende en tid, hvor vi følger disse trin for at få et overblik over dine tænder:

  • Oprettelse af journal: Som din nye tandlæge er vi forpligtede til at oprette en journal til dig i vores system, hvori dine tænder kortlægges. Det betyder, at vi noterer, hvilke og hvor mange tænder du har. Derudover noteres det, hvis du har fået lavet huller med plast eller sølv. Det registreres samtidig, hvis du lider af eventuelle sygdomme eller allergier, som vores tandlæger bør have kendskab til, samt om du tager noget medicin. Med dette udgangspunkt kan dine behandlinger altid foregå sikkert og under de rette forholdsregler.
  • Eftersyn af tænderne,  tandkødet,  slimhinden og kæbeleddet: Efter oprettelsen af journalen foretager vi et tandeftersyn, hvor tandlægen får et indblik i, om dine tænder har behandlingskrævende tilstande. Eftersynet danner desuden grundlag for din fremtidige behandlingsplan. For at give dig og os en ekstra sikkerhed, tjekker vi også dine kæbeled, dine slimhinder og dine muskulaturer. Hvis det er mere end et år siden, du sidst har fået taget røntgenbilleder, gør vi også dette for at få et overblik over det, vi ikke kan se med øjet. Har du nyere billeder, overføres de fra din gamle tandlæge.
  • Behandlingsplan: Til sidst informerer vi dig om,  hvilken behandling du har brug for,  og sammen drøfter vi behandlingsmuligheder.

Har du akut brug for tandlægehjælp, hjælper vi dig, så godt vi kan. Ring blot så tidligt på dagen som muligt.

Som ny patient er du i sikre hænder hos din nye tandlæge i Køge 

Det er som udgangspunkt omkostningsfrit for dig at skifte fra din gamle tandlæge til Tandlægehuset Køge. Vi foretager dog altid en tandundersøgelse for at være sikre på hvilken behandling, du har brug for. Prisen på denne følger de almene priser for tandeftersyn. Vores tandlæger er kompetente, og vi arbejder altid med det nyeste udstyr, så du kan være sikker på at få den bedste behandling, når du skifter til os.