Menu

Fokus på velvære og smertefri tandbehandling nær Borup

Velkommen til Tandlægehuset Køge. Vi er en tandlægeklinik bestående af et professionelt og kompetent team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere. I vores klinik har vi først og fremmest fokus på velvære, og vi stiler efter at give dig en god oplevelse, hver gang du besøger os. Derfor har vi indrettet os i moderne, men hyggelige lokaler i det centrale Køge, blot en kort køretur fra Borup, og vi glæder os til at byde dig indenfor til en professionel behandling i en uhøjtidelig og imødekommende atmosfære.

Vi er meget opmærksomme på patienter med tandlægeskræk, og vi gør derfor meget ud af at fortælle om behandlingerne på forhånd og undervejs. Hvis du lider at tandlægeskræk, lader vi dig diktere tempoet, og vi går ikke i gang med en behandling, før du er klar. Så sørger vi også for, at behandlingen er smertefri. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du har brug for en tandlæge nær Borup.

Skift tandlæge til en kompetent tandklinik nær Borup

Selvom den afslappede atmosfære danner rammen om vores klinik, er det naturligvis professionalisme og passionen for vores fag, der er vores fundament. Derfor efteruddanner vi os løbende, og vores klinik er udstyret med den nyeste teknologi og moderne faciliteter, så vi altid kan tilbyde en optimal og tidssvarende behandling. I vores tandlægeklinik nær Borup tilbyder vi en lang række af behandlinger og undersøgelser. Vores ydelser spænder lige fra de almindelige tandlægeundersøgelser til de mere komplicerede behandlinger. Vi gør vores allerbedste for at yde en smertefri behandling, og derfor tilbyder vi også behandling i fuld narkose til patienter med tandlægeskræk eller omfattende behandlingsbehov.

Gode råd og vejledning om dine tænder er vigtigt hos os

For os er forebyggelse mindst lige så vigtig som behandling. Derfor består en stor del af vores arbejde i at rådgive vores patienter om vedligeholdelse af tænder og tandkød. Når du har brug for en tandlæge nær Borup, er det afgørende, at du føler, at der bliver taget hånd om din tandsundhed, og at du kan spørge os om alt. Det er billigere at forebygge end at behandle - derfor er gode råd og vejledning en naturlig del af et besøg hos os.