Menu

Tandlægeskræk: Du er ikke alene

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene; der er der mange, der gør. Frygten for at komme til tandlæge er årsag til, at cirka 800.000 danskere ikke går regelmæssigt til tandlæge. Det er et problem, for når man ikke kommer af sted, er risikoen for, at tænderne bliver misligholdt meget stor, og behandlingen kan blive dyr.  Men bare rolig vi hos Tandlægehuset Køge vil gerne hjælpe dig på vej. Vi har erfaring med, hvordan du kan slappe af hos tandlægen, selvom du har tandlægeskræk. 

Vi har prøvet det før

Hos Tandlægehuset Køge er vi meget opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. Det er meget vigtigt, at du fortæller tandlægen, hvis du lider af tandlægeskræk. På den måde ved vi, hvordan vi kan gøre det mere behageligt for dig. Vi vil altid lade dig bestemme tempoet under behandlingen, og vi vil give dig en grundig forklaring på, hvad der skal ske, og hvad vi vil foretage os. Inden du får en behandling hos os, vil vi fjerne tanken om din tandlæge som en fremmed.

Derfor vil din første tandlægebesøg ofte være en samtale, hvor vi lærer hinanden at kende, så du kan føle dig tryg ved os, inden behandlingen går i gang. Vi gør ligeledes meget ud af, at behandlingen bliver 100% smertefri. Vores udstyr er moderne, og vores team går på efteruddannelse, så de ved, hvordan du undgår smerte, men stadig får en behandling, der kan hjælpe dine tænder med at holde i lang tid.

Hvad kan du selv gøre for at undgå tandlægeskræk?

Vi ønsker selvfølgelig, at du er helt tryg ved at komme til tandlæge. Der er nogle ting, du kan overveje både før og under behandlingen, og vi vil glædelig imødekomme dig, så din tandlægeskræk bliver mindsket:

  • Tal med din tandlæge: Dit første tandlægebesøg er som sagt ofte en samtale. Mens vi udfører behandlingen, er du den eneste, som ved, hvordan du oplever det. Vi kan derfor aftale et tegn eller signal, du kan bruge, hvis du har brug for en pause. 
  • Tag en ven med: Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med, hvis det gør dig tryg. 

Føler du dig tryg ved den måde, vi gør tingene på hos Tandlægehuset Køge, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på telefon 56 65 14 04  eller benytte kontaktformularen. Vi vil gerne hjælpe dig så meget, så din tandlægeskræk ikke stopper dig fra at have pæne og sunde tænder.