Menu

Velkommen til Tandlægehuset Køge

Vores fokus er dig!

Vi ved, at et tandlægebesøg for mange kan være forbundet med nervøsitet og i værste fald tandlægeskræk. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at du og alle vores andre patienter kan føle sig trygge og så vidt muligt afslappede, når de sætter sig i én af vores tandlægestole i klinikken.

I Tandlægehuset Køge tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, så vi altid kan tage os godt af vores patienter, uanset hvilken problemstilling de kommer med.

Vi efteruddanner os løbende og deltager i relevante kurser, der sikrer et professionelt højt niveau med behandlingsteknikker, der altid er opdaterede. Derved kan vi altid tilbyde dig den bedste og mest kompetente behandling.

Vi har fokus på kvalitet, faglighed og godt udstyr

Vi ønsker kun det bedste for vores patienter, og dette ses både i den kvalitet, vi selv leverer samt i de materialer og det udstyr, vi vælger at bruge til behandlingerne. Din tandsundhed starter med behandlinger af høj kvalitet baseret på godkendte kvalitetsmaterialer og høj faglighed.

Desuden lægger vi vægt på en god dialog mellem behandler og patient, og derfor tilbyder vi dig en grundig rådgivning gennem dit behandlingsforløb, så du altid går velinformeret fra klinikken med endnu en god oplevelse i baggagen.

Dygtigt personale og tandlægeskræk

For at skåne dig for skræk og utryghed, tilbyder vi desuden smertefri behandling. Vi mener nemlig ikke, der bør være nogen bekymring forbundet med dét at gå til tandlæge. Vores tandlæger er dygtige, omhyggelige med deres arbejde og altid kompetente til den opgave, de står overfor.

Vores personale består af et team med professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle arbejder for at give dig den mest behagelige oplevelse, når du har brug for tandlægebehandling. Til dagligt ledes klinikken af tandlægerne Dorte Tinggaard, Kenneth Eriksen og Tine Vigsø.

Her kan du skabe dig et overordnet overblik over hvilke oplysninger, som kan læses om klinikken