Menu

Finansiering af tandbehandlinger

Vi ved godt, at det kan være en dyr fornøjelse at gå til tandlæge. Desværre er det også netop prisen, der afholder nogle fra overhovedet at gå til tandlæge, hvormed behandlingerne med tiden vil blive endnu mere omfattende og prisen ligeså.

Hos Tandlægehuset Køge mener vi, at det er vigtigt at sætte sit helbred i første række. Vi ønsker kun det bedste for vores patienter, og derfor vil vi gerne hjælpe dem til at finde overskud og finansiering til at kunne få foretaget de nødvendige tandbehandlinger.

Ved de fleste tandlægebehandlinger er det muligt at få tilskud via offentlig sygeforsikring eller gennem Sygeforsikring Danmark. Hvis ikke disse tilskud kan dække alle dine udgifter, hvad de sjældent gør ved større behandlinger, kan du også på anden vis få hjælp til finansiering af din tandlægeregning.

Hvor og hvordan søger man om finansiering?

Vi mener ikke, at den økonomiske udgift bør være afgørende for vores patienters helbred, men at det altid bør være den bedste behandling ud fra den givne situation, der vælges.

Vi er dygtige i vores fag og ønsker at kunne give vores patienter den absolut bedste behandling. Derfor er det muligt for dig at låne finansiering, så du snarest muligt kan få lavet dine tænder. De bliver desværre ofte kun syge af at vente.

Vi tilbyder en enkel og attraktiv finansiering via KroneKonto.dk og Sundhed+.

Har du allerede andre finansieringsaftaler, eller er der andre samarbejdspartnere, du ønsker at benytte, er du naturligvis altid velkommen til det.

KroneKonto

Hos KroneKonto.dk kan du låne alt mellem 6.000 og 60.000kr. Når du laver din låneaftale, bestemmer du selv, hvordan du vil afdrage lånet, og du kan benytte dig af en delbetaling på helt op til 48 måneder.

I princippet kan alle, der er over 18 år, og som hverken står registreret hos RKI eller i Debitor Registret, ansøge og få godkendt et lån. Hos KroneKonto.dk skal du nemlig ikke stille sikkerhed for lånet, og du kan nemt og hurtigt gennemføre din ansøgning med dit NEMID.

Læs mere på KroneKonto.dk

Sundhed+

I et samarbejde med Sundhed+ giver vi vores kunder mulighed for at betale i små bidder. Det tager kun et par minutter at komme i gang, og du skal blot bruge dit NemID. Kreditvurderingen foregår 100% automatiseret, så du får et gratis og uforpligtende tilbud med det samme. Man kan søge op til 50.000 kr. og dele betalingen ud over 24-60 måneder.

Lyder dette interessant for dig, kan du læse mere på Sundhed+

 

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg låne penge til?

I bund og grund kan du låne penge til de tandlægebehandlinger, du ikke selv har overskud til at betale lige nu og her uanset typen af behandling. Ikke alle finansieringspartnere blander sig i, hvad du skal bruge pengene til, så længe I indgår en aftale.