Menu

Smil skaber glæde og velvære

Savner du et smukt smil, så tøv ikke med at henvende dig til os. Få en snak med vores dygtige tandplejere eller tandlæger om, hvad der skal til for, at du bliver glad for dit smil.

Hvad er kosmetisk tandpleje?

  • Blegning af misfarvninger og gullige tænder, så du kan få det hvide smil, du altid har drømt om.
  • Genskabning af knækkede eller slidte tænder med plast eller porcelæn. Har du været ude for en ulykke, eller har du beskadiget dine tænder på anden vis, kan vi hjælpe dig med at få dit smil tilbage.
  • Ændring af tandfacon, hvis du er utilfreds med en eller flere af dine tænder.
  • Evnen til at få det kunstige til at se naturligt ud. Vi har mange års erfaring i at skabe netop det smil, som du ønsker.
  • Bøjle på tænderne. Vi sørger for at tilrettelægge det perfekte bøjleforløb, så dine tænder kan blive rettet op.

Ofte er en kosmetisk tandbehandling ikke så omfattende, som man umiddelbart forestiller sig. Meget kan klares ved et enkelt eller to besøg på klinikken, og resultatet er forbløffende. Blegning af tænderne er en af de mest populære og skånsomme behandlinger. Tandblegning lysner tænderne, så du får et flot og hvidt smil.

Hvis dette ikke er nok til, at smilet bliver flot, kan tandfacader måske være den rigtige behandling for dig. De kan laves både i plast og porcelæn.

Når det kommer til kosmetisk tandpleje, er det helt op til dig, hvilke behandlinger du ønsker udført. Det er dit smil, og uanset hvad du ønsker at ændre eller forbedre, står vi klar til at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas med dine tænder. For os er det vigtigt at høre dine ønsker, så vi kan imødekomme dem så godt som muligt.

Hvad koster kosmetisk tandpleje

Prisen på kosmetisk tandpleje afhænger af dig og dine ønsker. Alt efter hvilke behandlinger, og hvor mange tænder, det drejer sig om, kan prisen variere. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefonnummer 56 65 14 04 for at høre mere om prisen på den kosmetiske behandling, der er bedst til dig.

Bestil tid i dag