Menu

Tandlæge nær Herfølge sætter altid dig i centrum

Tandlægehuset Køge er en tandlægeklinik beliggende i det centrale Køge; kun en kort køretur fra Herfølge. Klinikken består af et engageret og professionelt hold af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere med fokus på at tilbyde en behagelig og kompetent behandling til dig, der søger tandlæge i nærheden af Herfølge.

Vores klinik bygger på stolte tandlægetraditioner, som går helt tilbage til 1938 på Stationspladsen. I dag er vi flyttet til nyere, større og mere moderne lokaler i Bjerggade 7. Vi tilbyder tandpleje i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig godt modtaget, når du besøger os. Vi er ikke bare en tilfældig tandlæge nær Herfølge – vi er et moderne tandlægehus, som satser på en afslappet og imødekommende atmosfære for vores patienter.

Det vigtigste er dit velvære som patient – vi fokuserer på at mindske tandlægeskræk

Hos Tandlægehuset Køge gør vi en dyd ud af at tage hensyn til patienter nær Herfølge med tandlægeskræk. Det indebærer blandt andet, at vi ikke påbegynder en behandling, før du er klar. Vi tager os gerne god tid til at forklare om behandlingsforløbet, ligesom vi lader dig bestemme tempoet. Det handler om tillid – det prioriterer vi meget højt i vores kontakt med patienter. Hvis du er meget nervøs, tilbyder vi også behandling i fuld narkose. Dine behandlinger skal selvfølgelig være smertefrie og en god oplevelse.

 

Tandbehandlinger til ethvert behov

Hos Tandlægehuset Køge vil vi gerne være din foretrukne klinik, når du har brug for en tandlæge ved Herfølge. Derfor satser vi på høj professionalisme og en bred vifte af behandlinger. Alle tandlæger i klinikken deltager med jævne mellemrum i kurser og efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde vores patienter den bedste behandling. Vi udfører alle almindelige behandlinger og undersøgelser som rodbehandling, fyldning, parodontosebehandling og lignende. Vi samarbejder blandt andet med tandprotetiker Søren Peter Winther Nielsen fra Tandprotetikeren, som kan findes på førstesalen i Tandlægehuset. Det betyder, at det er nemt for dig, at alt er i samme hus, hvis du har brug for proteser.