Tandlæge nær Herfølge

Tandlæge nær Herfølge med patienten i centrum

Tandlægehuset Køge er en tandlægeklinik i det centrale Køge, blot en kort køretur fra Herfølge. Klinikken består af et engageret og professionelt hold af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere med fokus på at tilbyde en behagelig og kompetent behandling til dig, der søger tandlæge i nærheden af Herfølge.

Vores klinik bygger på stolte tandlægetraditioner, som går helt tilbage til tandlæge Kuhlmanns tid på Stationspladsen. I dag er vi flyttet til nye, større og mere tidssvarende lokaler i Bjerggade, men interessen for tandlægefaget og vores patienters ve og vel er forblevet den samme.

Derfor tilstræber vi også at levere en medmenneskelig tandpleje, hvor patientens velvære er i centrum. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt modtaget, når du besøger os. Vi er ikke bare en tilfældig tandlæge nær Herfølge – vi er et moderne tandlægehus, som satser på at skabe en afslappet og imødekommende atmosfære for vores patienter.

Et tandlægehus med fokus på tandlægeskræk

Hos Tandlægehuset Køge gør vi en dyd ud af at tage hensyn til patienter med tandlægeskræk. Det er en naturlig del af vores fokus på patienternes velvære. Det indebærer blandt andet, at vi ikke påbegynder en behandling, før du er klar.

Vi tager os gerne god tid til at forklare om behandlingsbeløbet, ligesom vi lader dig bestemme tempoet. Det handler om tillid. Hvis du er meget nervøs, tilbyder vi også behandling i fuld narkose.

Behandlinger til ethvert behov

Hos Tandlægehuset Køge vil vi gerne være din foretrukne klinik, når du har brug for en tandlæge ved Herfølge. Derfor satser vi på høj professionalisme og en bred vifte af behandlinger.

Alle tandlæger i klinikken deltager med jævne mellemrum i kurser og efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde vores patienter den bedste behandling. Vi er specialister indenfor tandlægefaget, og vi udfører alle almindelige behandlinger og undersøgelser.

Vi samarbejder desuden med tandprotetiker Søren Peter Winther Gade, som har til huse på førstesalen i Tandlægehuset. Det betyder, at vi foruden de gængse behandlinger som rodbehandling, fyldning, parodontosebehandling og lignende også kan tilbyde naturtro protesebehandling.

Book en tid

Klinikken ligger på Bjerggade 7 i Køge – tæt på stationen og med parkeringsmuligheder i baggården samt handicapvenlige forhold. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 56 65 14 04 eller ved at benytte kontaktformularen, hvis du har brug for en tandlægetid nær Herfølge. I tilfælde af akutte smerter eller tandskader vil vi altid forsøge at finde en tid samme dag.

Find også rutevejledning fra Herfølge til klinikken i Køge

Læs Tandlægehuset Køges anmeldelser

Læs vores anmeldelser på Facebook & Google.

Kontakt

Tandlægehuset Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
56 65 14 04

Sitemap

Sociale medier

Facebook

Aktuelt på klinikken

Tandlægehuset Køge tilbyder tandbehandling i fuld narkose. Fuld narkose er et tilbud til patienter med stor tandlægeangst eller til patienter der har udskudt tandbehandling i mange år.
Læs mere her

hjertestarter

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 18:00
Tirsdag kl. 07:00 - 16:00
Onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag kl. 07:00 - 15:00
Fredag kl. 07:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon tider

Mandag kl. 08:00 – 17:00
Tirsdag kl. 07:00 – 15:00
Onsdag kl. 08:00 – 17:00
Torsdag kl. 07:00 – 15:00
Fredag kl. 07:00 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket