Tandlæge nær Borup

Fokus på velvære og smertefri behandling

Velkommen til Tandlægehuset Køge. Vi er en tandlægeklinik bestående af et professionelt og kompetent team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere.

I vores klinik har vi først og fremmest fokus på velvære, og vi tilstræber at give dig en god oplevelse, hver gang du besøger os. Derfor har vi indrettet os i moderne, men hyggelige lokaler i det centrale Køge, blot en kort køretur fra Borup, og vi glæder os til at byde dig indenfor til en professionel behandling i en uhøjtidelig og imødekommende atmosfære.

Vi er desuden meget opmærksomme på patienter med tandlægeskræk, og derfor gør vi meget ud af at fortælle om behandlingerne på forhånd og undervejs. Hvis du lider af tandlægeskræk, lader vi dig diktere tempoet, og vi går ikke i gang med en behandling, før du er klar. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du har brug for en tandlæge nær Borup.

Kompetente tandlæger nær Borup

Selvom den afslappede atmosfære danner rammen om vores klinik, er det naturligvis professionalisme og passionen for vores fag, der danner fundamentet. Derfor efteruddanner vi os løbende, og vores klinik er udstyret med den nyeste teknologi og moderne faciliteter, så vi altid kan tilbyde en optimal og tidssvarende behandling.

I vores tandlægeklinik nær Borup tilbyder vi en lang række af behandlinger og undersøgelser, og vores ydelser spænder lige fra de almindelige tandlægeundersøgelser til de mere komplicerede behandlinger. Vi satser desuden på at yde en smertefri behandling, og derfor tilbyder vi også behandling i fuld narkose til patienter med tandlægeskræk eller omfattende behandlingsbehov.

Gode råd og vejledning koster ingenting

For os er forebyggelse mindst lige så vigtig som behandling. Derfor består en stor del af vores arbejde i at rådgive vores patienter om vedligeholdelse af tænder og tandkød. Når du har brug for en tandlæge nær Borup, er det afgørende, at du føler, at der bliver taget hånd om din tandsundhed, og at vi ikke bare er ude på at tjene penge. Derfor er gode råd og vejledning en naturlig del af et besøg hos os.

Kontakt os for en aftale eller akut tid

Tandlægehuset Køge er placeret tæt på offentlige transportmuligheder på Bjerggade 7 i det centrale Køge, og vi er nemme at komme til, når du har brug for en tandlæge i nærheden af Borup. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til klinikken og vores behandlinger, eller hvis du ønsker at bestille en tid.

Find også rutebeskrivelse fra Borup 

 

Læs Tandlægehuset Køges anmeldelser

Læs vores anmeldelser på Facebook & Google.

Kontakt

Tandlægehuset Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
56 65 14 04

Sitemap

Sociale medier

Facebook

Aktuelt på klinikken

Tandlægehuset Køge tilbyder tandbehandling i fuld narkose. Fuld narkose er et tilbud til patienter med stor tandlægeangst eller til patienter der har udskudt tandbehandling i mange år.
Læs mere her

hjertestarter

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 18:00
Tirsdag kl. 07:00 - 16:00
Onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag kl. 07:00 - 15:00
Fredag kl. 07:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon tider

Mandag kl. 08:00 – 17:00
Tirsdag kl. 07:00 – 15:00
Onsdag kl. 08:00 – 17:00
Torsdag kl. 07:00 – 15:00
Fredag kl. 07:00 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket