Ny patient?

Velkommen som ny patient hos Tandlægehuset Køge

 

Vi byder dig velkommen i vores moderne klinik, der er centralt beliggende i Køge.

Ved første undersøgelse finder vi ud af, hvilken behandling du har behov for og hvordan vi skal vejlede dig i forbindelse med forebyggelse af evt. sygdomme i mundhulen.

Vores normale procedurer ved nye patienter på klinikken er følgende:

  • Oprettelse af journal
    Lovgivningen kræver, at vi som tandlæger opretter en journal til dig, hvori dine tænder kortlægges. Det betyder, at vi noterer, hvilke og hvor mange tænder du har. Har du fået lavet huller med plast eller sølv bliver det også noteret, hvor disse fyldninger sidder. I journalen registreres også eventuelle sygdomme og allergier som vores tandlæger bør have kendskab til, således at dine behandlinger altid kan foregå sikkert og under de rette forholdsregler.
  • Eftersyn af tænderne, tandkødet, slimhinden og kæbeleddet
    Ved dette eftersyn får tandlægen et indblik i, om der er behandlingskrævende tilstande. Eftersynet danner grundlag for behandlingsplanen.
  • Behandlingsplan med prisoverslag
    Til sidst vil din tandlæge fortælle dig, hvad skal der laves, og sammen vil I drøfte behandlingsmulighederne, der findes. Din tandlæge vil dernæst lave et prisoverslag over behandlingerne.

 

Har du ikke været til tandlægen i over 1 år?

Hvis det er mere end 1 år siden du sidst har været til tandlæge anbefaler vi, at du får taget nogle nye røntgenbilleder af tænderne.

Langt de fleste huller opstår i mellemrummet mellem tænderne, da det både er et svært område at holde rent, og det er vigtigt at hullerne opdages i tide.

Et sammenbidsbillede i hver side kan afsløre selv små huller, før de skal bores i. Derfor er røntgenbilleder af tænderne en god ide og til stor hjælp.

Vi anbefaler også en tandrensning, hvis du har tandsten. Det er vigtigt at få fjernet tandsten, da det samler bakterier og med tiden kan udvikle sig til huller i tænderne.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Læs Tandlægehuset Køges anmeldelser

Læs vores anmeldelser på Facebook & Google.

Kontakt

Tandlægehuset Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
56 65 14 04

Sitemap

Sociale medier

Facebook

Aktuelt på klinikken

Tandlægehuset Køge tilbyder tandbehandling i fuld narkose. Fuld narkose er et tilbud til patienter med stor tandlægeangst eller til patienter der har udskudt tandbehandling i mange år.
Læs mere her

hjertestarter

Åbningstider

Mandag kl. 08:00 - 18:00
Tirsdag kl. 07:00 - 16:00
Onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag kl. 07:00 - 15:00
Fredag kl. 07:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Telefon tider

Mandag kl. 08:00 – 17:00
Tirsdag kl. 07:00 – 15:00
Onsdag kl. 08:00 – 17:00
Torsdag kl. 07:00 – 15:00
Fredag kl. 07:00 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket