• Tandlæge Køge

  Klinikken

  Vi har et stort fokus på vores patienters velvære, og vi gør vores bedste for at du som patient føler dig velkommen. Derfor danner vores klinik rammerne for en nydelig, moderne og afslappet atmosfære, så du kan føle dig tryg.

  Læs mere klik her

 • Tandlæge Køge

  Akut

  Kontakt os om morgenen hvis du har brug for en tid til akut tandbehandling. Vi vil bestræbe os på, at du får en tid samme dag. Der kan være mange årsager til, at man skal akut ...

  Læs mere klik her

Velkommen til din tandlæge nær Solrød

– Vi er en af branchens bedste og billigste tandlæger

Er du på udkig efter en professionel og dygtig tandlæge, som kan tage sig grundigt af dine tænder uden, at du betaler ekstra?

Tandlægehuset Køge er en professionel tandlægeklinik, som ikke mener, at det behøver at være for dyrt at gå til tandlægen. Vi er en tandlæge, som dagligt servicerer patienter fra Køge, Solrød og omegn. Vi går hver gang højt op i at udføre en smertefri og professionel behandling, som beskytter dine tænder i fremtiden.

Vores tandlægeklinik ligger centralt i Køge, og vi er således kun 15 minutter væk, hvis du tager S-toget fra Solrød eksempelvis. Af den grund er mange vores besøgende også patienter fra området omkring Køge, da vi er let tilgængelige for de fleste.

Blide behandlinger og afslappende atmosfære

Med mange års erfaring inden for tandlægefaget har vi dygtiggjort os i at udføre smertefrie behandlinger. Lige så snart du træder ind i vores klinik, vil du mærke en rolig stemning og en behagelig atmosfære. Det skal være en positiv oplevelse at besøge din tandlæge, og vi mener, at det er en grund til at tage vejen fra Solrød.

Vores team består af professionelle og dygtige fagfolk lige fra klinikassistenter og tandplejere til tandlæger. Tandlægehuset Køges medarbejdere går højt op i at tilbyde en god service. Med en masse viden om vedligeholdelse af tænder kan vores tandlæger desuden rådgive dig, så du selv kan beskytte dine tænder de næste mange år.

En gennemsigtig proces

Når du besøger vores tandlæge nær Solrød og omegn, så begynder vi altid med at fortælle dig om forløbet. Du kender således til din behandling, inden vi går i gang. Mange danskere lider af en mindre eller større grad af tandlægeskræk. Vi går derfor højt op i, at forklare om selve behandlingen og skabe en større gennemsigtighed, da det ikke skal være en ubehagelig og angstskabende oplevelse at besøge sin tandlæge.

Book en tid

Hvis du er interesseret i at vide mere om pris og proces i forbindelse med en eventuel behandling, er du velkommen til at ringe til os. Vi kan finde en tid, der passer dig bedst, og fortælle dig, hvorledes du finder vores tandlæge, hvis du kommer fra Solrød.

Åbningstider:

Mandag 8.30 – 18.00
Tirsdag 7.30 – 16.00
Onsdag 8.30 – 18.00
Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vores adresse er Bjerggade 7, 4600 Køge.
Herunder kan du se, hvor vores klinik helt præcist er placeret i Køge.

Kontakt


Tandlæge Køge
Bjerggade 7
4600 Køge
Telefon: 56 65 14 04

Sociale medier

Tandlægehuset Køge på Google+

Aktuelt på klinikken

Klinikken er åben:
Se åbningstider

Klinikken er lukket Fredag den 29. april på grund af kursus, samt Fredag den 6. maj ved Kr. Himmelfart.


Tandlægehuset Køge tilbyder tandbehandling i fuld narkose. Fuld narkose er et tilbud til patienter med stor tandlægeangst eller til patienter der har udskudt tandbehandling i mange år.
Læs mere her

hjertestarter

Åbningstider

 • Mandag kl. 08:30 – 18:00
 • Tirsdag kl. 07:30 – 16:00
 • Onsdag kl. 08:30 – 18:00
 • Torsdag kl. 07:30 – 16:00
 • Fredag kl. 07:30 – 14:00
 • Lørdag: Lukket
 • Søndag: Lukket
Tandlæge Solrød

Tandlægehuset Køge har 5/5 stjerner baseret på 6 stemmer